Καταχώρηση αγγελίαςΣχετικά με μάς

Τι είναι ο troxos.eu και γιατί έχει σημασία για την επιχείρησή σας

Ο troxos.eu είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη δωρεάν διαδικτυακή και φορητή διαδικτυακή πλατφόρμα αγγελιώ στην Ελλάδα που προσφέρει μια ευέλικτη και αποτελεσματική αγορά για να συναντηθούν οι αγοραστές και οι πωλητές.

Εκατοντάδες πωλητές και άνθρωποι που βρίσκουν κάτι να αγοράσουν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κάθε μέρα. Τα περισσότερα προϊόντα που διαφημίζονται στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν οχήματα προς πώληση, ενοικίαση και άλλα.

Σε αντίθεση με το λογαριασμό σας στο Facebook ή το Instagram όπου μπορεί να έχετε πολλούς θαυμαστές που ενδέχεται να μην μετατραπούν σε αγορά πελατών, οι άνθρωποι που επισκέπτονται τον ιστότοπο του troxos.eu γνωρίζουν ακριβώς τι ψάχνουν.

Είναι εκεί για να αγοράσουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις στην επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε μεγάλο μέρος του χρόνου και των χρημάτων σας.

Τα καλά νέα για το  troxos.eu είναι ότι είναι δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση για αυτό που πουλάνε. Αλλά αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο, αγοράστε μια διαφήμιση Troxos Premium (επι του παρόντος δωρεάν και αυτή) για μέγιστο πλεονέκτημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα

Η χρήση του troxos.eu είναι τόσο απλή όσο η ΑΒΓ. Το πρώτο βήμα κατά προτίμηση είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη μεταβαίνοντας στον ιστότοπο όπου θα σας ζητηθεί να παρέχετε πληροφορίες όπως το email, τον αριθμό του κινητού σας και τα ονόματά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο λογαριασμού είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρεία. Το υπόλοιπο είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία από αυτό που θέλετε να πουλήσετε και να το ανεβάσετε στον ιστότοπο. Από εκεί σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις από άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το προϊόν σας. Φυσικά μπορείτε να καταχωρίσετε την αγγελία σας και χωρίς να κάνετε εγγραφή, όμως η εγγραφή προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως η δημιουργία επαγγελματικού προφίλ αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας της αγγελίας σας.

Το troxos.eu διαθέτει έναν σύγχρονο ιστότοπο, προσαρμονιμένο για τέλεια εμφάνιση σε pc, tablet  και smartphone . Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγορά σας απο οπουδήποτε και να κάνετε επιχειρήσεις.

Έτσι, είτε είστε μια μεγάλη εταιρεία ή ένας ιδιώτης που προσπαθεί να πουλήσει κάτι - ο troxos.eu είναι η σωστή επιλογή για εσάς, καθώς θα σας προσφέρει αγοραστές στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.